Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

H μοναδική αλήθεια του ΓΑΠ....Η Ελλάδα αλλάζει ..Ραγδαία !!

Η Ελλάδα αλλάζει ραγδαία δήλωσε ο ΓΑΠ., και εγώ ίσως είναι η μοναδική φορά που θα συμφωνήσω μαζί του…όχι θετικά βέβαια. Να τα πιάσουμε από την αρχή.Η Ελλάδα για πρώτη φορά απέκτησε πρωθυπουργό που μιλάει άλλες γλώσσες και δεν καταλαβαίνει τα Ελληνικά και τους Έλληνες !! δεν το λέω εγώ αλλά ο ο ίδιος !

Συμφωνώ ότι θέλει να (σώσει) την Ελλάδα για να την αλλάξει ..αλλά πώς ;;

Στέλνοντας τους εργαζόμενους στην ανεργία ;;
Οι κάθε μορφής επιχείρηση ανθεί κλείνοντας ;;
Όλοι οι εργαζόμενοι νιώθουν ότι δεν έχουν μέλλον , δεν έχουν ελπίδα ,δεν έχουν όνειρα οικογενειακά και σύντομα και πατρίδα ; πόσο μάλλον και σύνταξη.

Η μία κοινωνική ομάδα κατηγορεί την άλλη και τα ΜΜΕ όλους ή επιλεκτικά !! ότι είναι απέναντι σου ;; 

Υγεία ;;..τα νοσοκομεία και τα ΙΚΑ κλείνουν η υπολειτουργούν.
Η εγκληματικότητα κάθε μέρα χτυπάει κόκκινο.
Όλοι γνωρίζουμε ότι η όποιας μορφής αναδιάρθρωση τους χρέους είναι προ των πυλών και για αυτό δεν φταίει ο λαός αλλά ,οι πολιτικοί που κυβέρνησαν αυτήν την «Έρμη χώρα » τώρα και 30 χρόνια.

Αλλά όχι ΓΑΠ δεν θα σου επιτρέψω να πάρεις όλη την δόξα μόνος σου.

Την αρχή την έκανε ο πατέρας σου αυτό το φοβερό μοντέλο ανάπτυξης.
Το συνέχισε ο Σημίτης με τις μεγάλες λαμογιές του ,τα ψέματα του και την απατεωνίστικη είσοδο της Ελλάδος στο euro καταστρέφοντας βάσει σχεδίου την οικονομική ανάπτυξη του λαού .

Την προχώρησε ο Κ.Καραμανλής και το αποτελείωσες εσύ Οδηγώντας στην χώρα στο Δ,Ν,Τ ενώ γνώριζες καλά την « Εθνική προδοσία » που οδηγούσες αυτούς που εμπιστεύτηκαν τον πατέρα σου, αλλά και την χώρα που δούλεψε κανονικά ,και τους ρομαντικούς της κατοίκους βάσει σχεδίου και αυτός με συμφωνίες που υπέγραψε το 1974 με τις Η.Π.Α «αριθμός πρωτοκόλλου» FORTHNE-N.S.A /WAS/1158-AR/2974-1974

Και επειδή δεν μου αρέσουν τα ψέματα όπως εσένα που άλλα λες το πρωί και σε άλλα καταλήγεις το βράδυ !! με αποκορύφωμα να κυβερνάς την πατρίδα μου στον ύπνο σου !! και να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις το πώς θα αλλάξεις την Ελλάδα ξυπνώντας απότομα και να σημειώνεις ..τι θα πρέπει να κάνεις την επομένη ..παραθέτω παρακάτω την μετάφραση στα Ελληνικά μιας και όλοι οι συμπατριώτες μου δεν μιλάνε την γλώσσα την δική σου για να μάθουν την αλήθεια.


ΔΕΊΤΕ ΚΑΛΆ το έγγραφο σε μεγέθυνση
"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"Τι λέει το κείμενο: 

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier.
Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou.

Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! 

Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις".

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.
Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

πηγή εγγράφου:
"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

Τέλος θα πρέπει να σου πω ότι είναι « Κρίμα που δεν θα ζεις !! » όταν θα σε δικαιώσει η ιστορία.
Σας ευχαριστούμε όλους που « Αλλάξατε ραγδαία την ΕΛΛΑΔΑ»
Κάποια στιγμή θα σας απαλλάξουμε από τα καθήκοντα σας.
Απλά ψάχνουμε το πως γι’αυτό και δεν μιλάμε με λαϊκό ξεσηκωμό !! 

{ Αυτά γράφονται στην μνήμη του γιου μου που πίστεψε στο Πα.Σο.Κ.
Το ίδιο το Πα.Σο.Κ τότε πούλησε την ελπίδα του αφαιρώντας του το δικαίωμα που ήθελε να ανοίξει τα επαγγελματικά του όνειρα σαν παιδί με Μεσογειακή Αναιμία,
και δεν ζει σήμερα αφού έφυγε στα 22 του χρόνια στις 9-11-1999 για να σας ΦΤΥΣΕΙ που πουλάτε την πατρίδα που για αυτήν ήταν περήφανος και είχε ιδανικά .} 

Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης 
Εκδότης Δημοσιογράφος
12-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: