Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε....Θα ασχοληθούν μαζί του στα Ειδικά Λαϊκά Δικαστήρια.

Αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν…

Πόλεμος γίνεται στο ΠΑΣΟΚ, για το πότε θα φύγει ο Γιώργος.
Μαλώνουν και φωνασκούν οι δελφίνοι (αλλά και οι δελφίνες), που ψάχνουν να βρούνε μία σανίδα (πολιτικής αλλά στην ουσία νομικής) σωτηρίας, απειλούν θεούς και δαίμονες (δηλαδή την οικογένεια του Giorgo) και σχηματίζουν φατρίες που ετοιμάζονται να.. κονταροχτυπηθούν…!
Ε, και; ......Νοιάζεται κανείς για το τι κάνουν οι μελλοντικοί ισοβίτες;


Μόνο τα ΜΜΕ, που έχουν αναλάβει τον άχαρο ρόλο της προπαγάνδας αποπροσανατολισμού...Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο καυγάς του Ψυχάρη εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των γενικότερων ξεκαθαρισμάτων, αλλά και του αποπροσανατολισμού.


Ήδη συζητάνε για το πώς θα μας ξεπουλήσουν, σε ποιο δίκαιο θα μας συμπεριλάβουν, για το τι είδους μπανανία – αποικιοκρατία θα καταλήξουμε…Μαλώνει το ΠΑΣΟΚ και σείεται η χώρα!.... Είμαστε σοβαροί;
Όλος ο θόρυβος που γίνεται για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ έχει τόση βαρύτητα, όση θα είχε αν ζητούσαν από τους διαδηλωτές να διαλέξουν από ποιόν συγκεκριμένο άνδρα των Μ.Α.Τ. θέλουν να ξηλοκοπηθούν...και ταυτόχρονα είναι σαν να στήνουν κάλπες σε μια διμοιρία των Μ.Α.Τ. για να ψηφίσουν καινούργιο επί κεφαλής!!!

Διότι αυτή είναι η αναλογία σε ποσοστά της επιρροής στο λαό, του φασιστικού αυτού κόμματος των δωσίλογων.
Είναι ζήτημα σε πραγματικά ποσοστά να ξεπερνάει το 3% του Ελληνικού λαού το φρικαλέο νεοεποχίτικο μόρφωμα, ποσοστό που διατηρεί χάρη στα λαμόγια που εξέθρεψε, τους εγκάθετους και ένα αστείο πλέον ποσοστό αφελών που δεν ξυπνάνε ούτε με κανόνια ή αρνούνται λόγω χαρακτήρα να δουν την αλήθεια.

Άρα μην μας πρήζετε κατοχικά σαμπουάν μυαλών (ΜΜΕ) με την διαδοχή του ήδη διαλυμενου αποκόμματος, κανείς δεν ενδιαφέρεται κι εγώ ήδη ξόδεψα πολύ χρόνο να αναφέρομαι σε ανύπαρκτους.
Θα μας ξανααπασχολήσουν κι αυτοί κι εσείς, στην δίκη και καταδίκη των δωσιλόγων...
Κοπελιές συμμαζευτείτε και αρχίστε να ετοιμάζετε απολογίες.

Αργά ή γρήγορα θα βρεθείτε σε κάποια έδρανα που θα μοιάζουν με πυρωμένα καρφιά.

Όσο για τους καυγάδες σας, προσέξτε τα καλσόν…
Το ότι μαλώνετε εσείς που μέχρι χθες συμφωνούσατε σε όλα για την εξαθλίωση της χώρας, αποτελεί ένα απλό παράδειγμα πόσο ηλίθιος σαν πολίτης έχει γίνει ο Έλληνας.


Και μέσα σε όλα πετάγεται και η Ντόρα (η γνωστή ντε) και δηλώνει πως μετά το PSI δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη διαπραγμάτευση με την τρόικα!!!


Σιγά κοπελιά, αλλά όταν τα λες να τα λες ολόκληρα: Δεν θα υπάρχει πλέον τίποτε άλλο να διαπραγματευθείτε με την τρόικα, αφού θα τα έχετε δώσει όλα.

Τα δικά μας φυσικά, γιατί τα δικά σας τα τριγυρνάτε σε τράπεζες του εξωτερικού, για να χαθούν σιγά-σιγά και να μην βρεθούν ποτέ…


Άντε γιατί, μας τα κάνατε… τσουρέκια "σύντροφοι"!

Υ/Γ : Μία υπενθύμιση προς τους πολιτικούς: Να ξέρετε πως θα σας δικάσουν πολίτες.

Ναι, αυτοί που εσείς αποφασίσατε να καταστρέψετε τις ζωές τους.

Και, φυσικά, γνωρίζετε πολύ καλά πως θα δικαστείτε με την ίδια ευαισθησία που εσείς κυβερνούσατε.

Υ/Γ: Πρόταση προς την επόμενη κυβέρνηση: Να χτιστεί μία υπόγεια φυλακή η οποία θα ονομαστεί "Παπανδρέου" και θα φιλοξενεί πολιτικούς που παρέβησαν ή καταπάτησαν το Σύνταγμα της χώρας...

Και σήμερα των Φώτων ο Θεός να μας βάλει μυαλό και να ξεκινήσουμε την δική μας επανάσταση , και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Λουκά- Κάρολο- Αντώνη- Γιώργο ή Γιωργάκη να μας κατεβάσουν τα παντελόνια…


Θα τους κατεβάσουμε εμείς τα δικά τους ..Ως εδώ !!!

6/1/2012 γ.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: