Eπικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

Αυτός ο πολιτικός αλήτης Κυριάκος Μητσοτάκης σου ζητά να τον κάνεις πρωθυπουργό για να αποτελειώσει το έργο του άλλου ξεφτιλισμένου Τσίπρα….διαβάστε και φρίξτε αν σας έχει μείνει ακόμα 1 σταγόνα αίμα Ελληνικό !!!!


Έκθεση – βόμβα της τρόικας και Μητσοτάκη για μισθούς, δώρα, απολύσεις
Μητσοτάκης και Τρόικα πιέζουν για μειώσεις μισθών, κατάργηση δώρων και απολύσεις

Ανατροπές σε όλα όσα ισχύουν σήμερα για τον κατώτατο μισθό, τις αμοιβές των εργαζομένων, τις συμβάσεις εργασίας, τα όρια των απολύσεων, τις ομαδικές απολύσεις, την κήρυξη απεργιών, τα προνόμια των συνδικαλιστών και το δικαίωμα των επιχειρήσεων να κηρύσσουν ανταπεργία προαναγγέλλει η τρόικα στα εργασιακά.
 Οι αλλαγές που προτείνουν περιλαμβάνονται σε έγγραφο 21 σελίδων, που δόθηκε στην κυβέρνηση μετά το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», οι δανειστές και η Νέα Δημοκρατία μέσω του Μητσοτάκη  που γυρνάει στο εξωτερικό τασσόμενος υπέρ, ξεδιπλώνουν όλη την ατζέντα των εργασιακών κάνοντας εκτενή αναφορά στο θέμα των αμοιβών των εργαζομένων και στην ανάγκη να δοθούν μεγαλύτερα περιθώρια ευελιξίας στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τους μισθούς (wage flexibility) ανάλογα με τις αντοχές και τις ανάγκες τους, μειώνοντας το μισθολογικό κόστος για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και εν τέλει να πέσουν οι τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Βασικός όρος για να συμβεί αυτό είναι η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς προϊόντων, ώστε να έρθουν και επενδύσεις.

Για τον καθορισμό του κατώτατου μισθού, επισημαίνουν ότι θα πρέπει να αποφασίζεται από το κράτος (όπως ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες), ενώ τονίζουν πως παρά τη μείωση του στα 586 ευρώ και στα 510 ευρώ (για τους νέους έως 25 ετών) εξακολουθεί να παραμένει υψηλότερος σε σύγκριση με άλλες χώρες, λόγω της προσαύξησής του έως 30% από την σύνδεσή του με την προϋπηρεσία των υπαλλήλων έως τα 10 έτη.


Εμμέσως, όπως σημειώνει η εφημερίδα, προτείνουν την κατάργηση της προϋπηρεσίας ή την αποσύνδεσή της από τις κατώτατες αμοιβές των ανειδίκευτων εργαζομένων, δηλαδή την αφαίρεση μέχρι και του 30% της αμοιβής λόγω της προϋπηρεσίας στον κατώτατο μισθό (από 761 ευρώ με τρεις τριετίες στα 586 ευρώ με αφαίρεση της προϋπηρεσίας).

Στο στόχαστρο μπαίνει και η κατάργηση των επιδομάτων που καταβάλλονται με τη μορφή του 13ου και του 14ου μισθού, καθώς η αναφορά των δανειστών είναι ότι από το 2017 η δομή του κατώτατου μισθού θα πρέπει να αλλάξει και να αποτελεί ένα μοναδικό ποσό αναφοράς (single rate) χωρίς κανένα επίδομα, ώστε να είναι συγκρίσιμος με άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Πρόταση – σοκ κάνουν για τις απολύσεις λέγοντας ότι θα έπρεπε να εξεταστεί η αύξηση του ορίου των απολύσεων στα ποσοστά που ορίζει η κοινοτική οδηγία, δηλαδή από το 5% που είναι σήμερα στο 10%.

Ταυτόχρονα και φέρνοντας ως παράδειγμα τα «δαπανηρά», όπως λένε, προγράμματα εθελουσίας εξόδου από τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς, θεωρούν σχεδόν προειλημμένη την απόφαση για κατάργηση των περιορισμών που υπάρχουν σήμερα στην έγκριση αιτημάτων για ομαδικές απολύσεις, συνδέοντας μάλιστα το μέτρο αυτό με τη μείωση των κινδύνων μαζικής ανεργίας σε περιπτώσεις ξαφνικών πτωχεύσεων και λουκέτων.
Παρακολουθήσετε και αξιολογήστε. ……

Αν έχετε λίγο νιο-νιο ότι στο σύνολο τα κόμματα έχουν ταχθεί στο δήθεν ευρωπαϊκό όραμα  και σου πιπιλάνε το ούργιο σου κεφάλι για ανάπτυξη ,και νέες  θέσεις εργασίας……..αλλά που ρε παιδιά στο κράτος ου δεν ορίζουν πλέον οι πολιτικοί αυτοί προδότες  ….δηλαδή στην ΑΠΟΙΚΙΑ Griechenland !!!!!!
‘’ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΤΟΣ…..ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ.
ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ -ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ-ΓΕΝΗΜΑΤΑ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ……..
ΕΠΙΣΗΣ…ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΛ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ Ο ΓΑΠ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΣ…….
ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΠΕΙΚΕ ΔΕΙΛΑ -ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ….Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΣΚΕΥΤΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ (ΑΓΑΠΑ) !!!!!

Υ/Γ  Κ.Π «» 11/7/2016
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ….ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥ «» ΒΟΥΛΗ…..!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: