Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ EIMAΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΄΄ΑΠΟΙΚΙΑ΄΄ !!! Για ποια εθνική κυριαρχία μιλάνε τα 300 σκουπίδια !!!!!


Ε ναι είναι γεγονός και αποδεικνύετε περίτρανα ότι Γερμανοί συνοριοφύλακες της Frontex θα φυλάνε τα ελληνικά σύνορα μιας και η Ελλάδα πλέον δεν ανήκει στους Έλληνες .
Ας μην μιλάνε λοιπόν όλοι αυτοί που παρουσιάζονται δήθεν σωτήρες και σε κοροϊδεύουν κατάματα .
Aυτό το βλέπουμε στο αποικιακό κτήριο της Βουλής καθημερινός.
Ο ένας καλύπτει τον άλλο.
Τα εκατομμύρια πάνε και έρχονται και από την όλη υπόθεση αυτή , ο χαμένος είναι για άλλη μια φορά ο ταλαίπωρος Έλληνας.
 Σε καμιά δεκαριά χρόνια .....
 δεν θα κυκλοφοράει κανένας στους δρόμους αφού οι περισσότεροι ή θα έχουν αυτοκτονήσει ή θα είναι έγκλειστη σε ψυχιατρεία…!!!

Όλοι είναι λοιπόν μια καλοστημένη συμμορία .
Τρώνε τα δάνεια των τραπεζών, κανένας δεν αποπληρώνει , και το πάρτι συνεχίζεται…Παράλληλα ο γερμανικός 
τύπος πανηγυρίζει και εμείς απλά αυνανιζόμαστε….

Ο Γερμανικός Τύπος επιτίθεται στην Άγκελα Μέρκελ για την επίσκεψή της στην Τουρκία και ταυτόχρονα εστιάζει στην ανάπτυξη Γερμανών συνοριοφυλάκων στα ελληνικά σύνορα στο πλαίσιο του FRONTEX.

Σύμφωνα με το Spiegel από την Πέμπτη 2/2/2017 αναλαμβάνουν υπηρεσία 12 αστυνομικοί από τη Γερμανία στο πλαίσιο απόφασης που είχε λάβει ο Frontex, ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων, στα τέλη του περασμένου χρόνου.

Οι πρώτοι ξένοι συνοριοφύλακες αναλαμβάνουν ήδη την Πέμπτη 2/2/2017  υπηρεσία, ανάμεσά τους είναι και οι πρώτοι δύο Γερμανοί μαζί με ένα σκύλο.
Άλλοι δέκα Γερμανοί υπάλληλοι αναμένεται να φθάσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο Γερμανικός τύπος δεν κρύβει την ανησυχία που επικρατεί πλέον στο Βερολίνο για την έξαρση του προσφυγικού προβλήματος. 

Στην Ελλάδα βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 65.000 πρόσφυγες, στην Τουρκία τρία εκατομμύρια. 
Αν η Άγκυρα κάνει πράξη την απειλή της και πάψει να εφαρμόζει τη συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό, τότε υπάρχει κίνδυνος η Ελλάδα να πλημμυρίσει πάλι από ανθρώπους που θα αναζητούν διάβαση για τη Βόρεια Ευρώπη επισημαίνει ο Γερμανικός τύπος.

Στο μεταξύ η Tageszeitung του Βερολίνου επικρίνει τη νέα επίσκεψη της καγκελαρίου στην Άγκυρα, την ένατη συνολικά κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας της.
 Για τον σχολιαστή ένα είναι το μήνυμα αυτής της ταξιδιωτικής διπλωματίας, ότι ο πρόεδρος Ερντογάν που μετατρέπει την Τουρκία σε σκοτεινό απολυταρχικό καθεστώς είναι ένας αξιοσέβαστος συνομιλητής για τη σημαντικότερη πρωθυπουργό της ΕΕ.

Ας το χωνέψουμε για τα καλά….
Το ευρώ υπερισχύει της ανθρώπινης ύπαρξης σου…σε αυτήν την γή που δεν σου ανήκει πλέον…!!!

Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη είναι πάνω από όλα και από την εθνική συνείδησή ή οποία μόνο στα χαρτιά μπορεί να υπάρχει στην ουσία έχει πλέον λήξη.

Δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία μιας και δεν εξυπηρετούν την ελληνική κοινωνία ,και η διαπλοκή είναι το ζουμί στην υπόθεση ξεπούλημα !!!

Η ελληνική κοινωνία δεν αντιδρά και αποδέχεται την όλη κατάσταση αυτή αυτοκτονώντας με την απραξία και την ηλιθιότητα που έχει καταβάλει τον κάποτε περήφανο ΛΑΟ.
2/2/2017  «» ΚΠΔεν υπάρχουν σχόλια: